top of page
Пошук

Графіки відключення електроенергії вдосконалять – подробиці




«Укренерго», обленерго, місцева влада, Міністерство енергетики та Офіс президента працюють над удосконаленням графіка відключення електроенергії. Інформує Слово і Діло з посиланням на повідомення заступника керівникаа ОПУ Кирила Тимошенка.


«Такий графік має стати для споживачів зрозумілішим, головне створювати якомога менше дискомфорту, наскільки це можливо в сьогоднішніх обставинах. Особливо враховуємо потреби підприємств критичної інфраструктури та оборони», – наголосив він.

Голова правління «Укренерго» Володимир Кудрицький підтвердив, що графіки примусового обмеження споживання намагатимуться зробити зручнішими.


«Наразі в енергосистемі спостерігається дефіцит потужності та «Укренерго» вимушено запроваджує графіки аварійних відключень споживачів. На жаль, у деяких регіонах вони розподіляються нерівномірно, тому одні споживачі мають доступ до електроенергії постійно, а дехто страждає від частих відключень. Ми працюємо для того, щоб допомогти операторам систем розподілу, які ці графіки складають, зробити так, щоб відключення були більш рівномірними та справедливіше розподіленими між споживачами», – розповів він в ефірі телемарафону.

0 коментарів
bottom of page