top of page
Пошук

В Україні продовжать воєнний стан та загальну мобілізацію


В Україні буде продовжено загальну мобілізацію і воєнний стан. Такі положення містить законопроект № 8190, внесений президентом Зеленським 8 листопада на розгляд Верховної Ради. На найближчому пленарному засіданні Ради його розглянуть та ухвалять. Інформує Today.ua з посиланням наTelegram-канал народного депутата Ярослава Железняка.

"На найближчому пленарному засіданні буде знову продовжено воєнний стан та загальну мобілізацію", - повідомляє нардеп.

Крім того, він додає, що воєнний стан в країні буде продовжено, очевидно, ще на 90 днів. Відповідно, що й мобілізація триватиме ще стільки ж днів.

торкнуться зміни

"З високою долею ймовірності продовження буде знову на 90 днів: тобто до 19 лютого 2023 року", - пише Железняк.

Наразі на сайті Верховної Ради є лише зареєстрована "шапка" закону "Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку проведення загальної мобілізації". Водночас ані самого тексту законопроекту, ані супровідної записки до нього немає.


В Україні було оголошено воєнний стан строком на 30 днів 24 лютого 2022 року у зв'язку з початком повномасштабної військової агресії РФ. Після того його ще чотири рази продовжували: двічі – на 30 днів і двічі – на 90. Отже, тепер його мають продовжити вп'яте.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page