top of page
Пошук

Війська РФ вранці завдали ракетного удару по інфраструктурі Васильківської тергромади на Київщині


У Київській області вранці по інфраструктурі Васильківської територіальної громади ворог завдав ракетного удару.


Як повідомляв Цензор.НЕТ, про це голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі.


"Білоцерківський, Бориспільський, Обухівський, Фастівський райони. Всі об’єкти критичної інфраструктури на території громад працюють у звичайному режимі. Ситуація стабільна, контрольована. Продовжується посівна кампанія. Працює додаткова техніка для облаштування лінії оборони районів. Упорядковується діяльність добровольчих формувань.


Броварський район. Щодня проводяться роботи з відновлення електропостачання та пошкодженого газопроводу. Уже відновлено автомобільну магістраль М-01 Київ-Чернігів, в населеному пункті Залісся Великодимерської громади. В районі також триває посівна. Крім територій, які були окуповані.


Бучанський район. У всіх громадах триває відновлення інфраструктури.


Вишгородський район. Вишгородська, Славутицька, Петрівська та Пірнівска громади працюють в звичайному режимі, населенню надається необхідна допомога. Продовжується робота по укріпленню обороноздатності району. В Іванківській, Димерській та Поліській громадах частково відсутній зв‘язок і електропостачання. Здійснюються заходи щодо нормалізації ситуації в громадах, завезення гуманітарної допомоги, відновлення інфраструктури. Зокрема відновлено електропостачання в смт Іванків та 30 населених пунктах Іванківської громади, а також населених пунктах Димерської громади", - розповів голова ОВА.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page