top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Втрати окупантів під Авдіївкою найбільші за останній рік, — розвідка Британії


Поранені окупанти. Фото: Facebook Командування ДШВ ЗСУ

Розвідка Великої Британії показала нові дані щодо війни в Україні, станом на 28 жовтня. В Міноборони Великої Британії зазначили, що втрати російських військ під Авдіївкою найбільші за останній рік. Про це повідомляють Новини.LIVE з посиланням на розвідку Великої Британії.


Ситуація на українському фронті

У розвідці Великої Британії зазначили, що протягом останнього тижня тривають важкі, але безрезультатні бої навколо міста Авдіївка Донецької області, де Росія розпочала масштабний наступ у середині жовтня 2023 року.


"Росія направила до Авдіївки близько восьми бригад. Саме там вони, ймовірно, мають найвищі у Росії показники жертв у 2023 році", — вказали в розвідці Міноборони Великої Британії.

Оновлені дані розвідки Великої Британії щодо ситуації на фронті. Фото: скріншот допису у Твіттер Міноборони Великої Британії

За даними розвідки, російські націоналістичні військові блогери різко критикували тактику військових під час наземної операції. Характер операції свідчить про те, що основний військово-політичний виклик Росії залишається тим самим, як і протягом більшої частини війни.


"Політичні лідери вимагають захоплення більшої території, але військові не можуть здійснити ефективні наступальні дії оперативного рівня", — додали в розвідці.


0 коментарів

Comentarios


bottom of page