top of page
Пошук

Ворог мінує річку на Херсонщині, – «Південь»


Рашисти замінували низку доріг на Херсонщині та берег річки Інгулець

Щодня через встановлені міни гине худоба


У тимчасово окупованій Херсонській області російські військові мінують Інгулець і ведуть бойові дії у трьох районах – Бериславському, Каховському та Херсонському. У самому Херсоні загарбники посилили патрулювання вулиць. Про це повідомляє Главком із посиланням на оперативне командування «Південь».


«На Херсонщині бойові дії йдуть в громадах Бериславського, Каховського та Херсонського районів. Жителі територій, які межують із Снігурівкою та Зеленодольським, розповідають про замінування низки доріг та берегу річки Інгулець», – йдеться в повідомленні.


Зазначається, що щодня через встановлені міни гине худоба, яку, через відсутність води та евакуацію, були змушені випустити місцеві жителі.


«Протягом тижня окупанти здійснюють перевірку приватних гаражів у Херсоні: шукають зброю. На вулицях обласного центру – блокпости, посилене патрулювання», – додали в командуванні.

0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page