top of page
Пошук

Внаслідок ракетної атаки на Київ постраждали два підприємства критичної інфраструктури

21 березня, під час ракетної атаки на Київ, були пошкоджені два підприємства, що відіграють не останню роль роль у харчовій безпеці країни. Йдеться про ТОВ "Столичний млин", ТОВ "Київтранслогістик", які займаються постачанням сировини для стратегічних виробничих підприємств, зокрема "Київ хліб". Про це повідомила прес-служба компанії виданню Delo.ua.


В результаті атаки постраждав елеваторний комплекс, територія, будівлі, а також понад 50 одиниць автомобільного транспорту. Попередні оцінки збитків складають щонайменше 40 млн грн. Остаточна сума буде визначена після роботи спеціальної комісії.


"Виробництво частково призупинено, але завдяки правильній організації накопичення складських запасів в період воєнного стану, ТОВ "Столичний млин" має змогу виконувати в повному обсязі всі взяті на себе зобов'язання щодо постачання продукції", - повідомили у пресслужбі.


Наразі тривають заходи з ліквідації наслідків удару у яких беруть участь рятувальні та комунальні служби, а також підрозділи самої компанії.


0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page