top of page
Пошук

Буданов розповів, яку проблему потрібно вирішити ЗСУ, щоб перевершувати війська РФ


Начальник ГУР МО Кирило Буданов. Фото: "Українська правда"

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов розповів про поточну ситуацію на фронті та спрогнозував майбутній розвиток подій. Він також назвав проблему, яку потрібно вирішити ЗСУ, щоб перевершувати війська Росії. Повідомляють Новини.LIVE з посиланням на інтерв'ю Кирила Буданова порталу The War Zone.


Перевага ворога на фронті

Буданов розповів, у РФ за нинішнього стилю ведення війни є певні переваги. Йдеться про людський ресурс, якого в російських окупантів значно більше. Внаслідок цього Україні доведеться щось змінити.


"Нам знадобляться додаткові системи та можливості озброєння, які все ще можуть змінити баланс, який у нас є сьогодні. Якщо дивитися на ситуацію виключно з погляду людських ресурсів, якщо порівнювати український потенціал із російським, то в росіян людських ресурсів набагато більше. Ось чому ми не можемо продовжувати битися просто солдат із солдатом. Це не принесе бажаних результатів", — заявив Буданов.


Начальник ГУР МО наголосив, що для зміни ситуації Україні знадобиться більше озброєння різного типу. Воно допоможе військовим уражати позиції ворога та звільняти окуповані території.


"Нам необхідно вирішити проблему збільшення загальної кількості артилерійських стволів на полі бою. І нам потрібні системи зброї більшої дальності, щоб уражати їхні командні пункти, склади матеріально-технічного постачання тощо", — додав Буданов.


0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page