top of page
Пошук

Блінкен: Звірства російських військ у Бучі - не випадковість, а спланована кампанія


Звірства російських військових у Бучі вчинені у межах цілеспрямованої воєнної кампанії російської федерації. Про це сказав журналістам державний секретар США Ентоні Блінкен перед від’їздом до Брюсселя, передає Укрінформ із посиланням на Reuters.

«Те, що ми побачили в Бучі, – це не випадкові дії бандитського угруповання. Це умисна кампанія зі скоєння вбивств, тортур, зґвалтувань і звірств», – сказав Блінкен.

Як повідомлялося, 6-7 квітня у Брюсселі відбудеться зустріч глав зовнішньополітичних відомств країн-членів НАТО. У засіданні також візьмуть участь представники країн Азійсько-Тихоокеанського регіону, Грузії та України.


Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У визволених містах та селах зафіксовано масові вбивства окупантами цивільних.


За даними Генпрокурора Ірини Венедіктової, станом на вечір 3 квітня з визволеної території Київщини вивезено 410 тіл убитих загарбниками мирних жителів.



0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page