top of page
Пошук

Атака по Одесі: РФ вчергове порушила закони та звичаї війни

У результаті атаки 11 дронів були збиті над Одеською областю Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом поранення мирних жителів внаслідок ворожого обстрілу Одеси. За процесуального керівництва прокурорів провадження відбувається в рамках статті 438 Кримінального кодексу України, що стосується порушення законів та звичаїв війни. Про це повідомляє Коментарі: Одеса з посиланням на Одеську обласну прокуратуру. 


За останніми даними розслідування, вночі 17 січня, збройні сили Російської Федерації здійснили повітряну атаку за допомогою ударних безпілотних літальних апаратів по Одесі. Три людини отримали поранення різного ступеня важкості, і наразі їм надається необхідна медична допомога. Атака призвела до серйозних руйнувань: пошкоджено п'ятиповерховий житловий будинок, торговельні об'єкти та автомобілі.  Наразі правоохоронці продовжують огляд місць подій, детально фіксуючи всі наслідки цього ворожого обстрілу. Спільно з іншими правоохоронними органами проводяться документація наслідків обстрілу. 



Обстріли Одеської області

29 грудня внаслідок ракетного удару по місту Одеса сталося влучання у триповерховий будинок, з якого рятувальники тільки що витягли тіло загиблої людини з-під завалів. Кількість жертв цього трагічного інциденту зросла до трьох осіб. Пошукові операції на місці події тривають. Перші кадри з місця прильоту – в матеріалі.  В ніч на 22 грудня ворог вчергове атакував ударними дронами. БпЛА були запущені по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Підрозділи протиповітряної оборони знищили 17 безпілотників типу "Shahed-131/136", які були випущені з тимчасово окупованої території Криму. Найбільш інтенсивна боротьба розгорнулася на Миколаївщині, де вдалося знищити 10 дронів, на Херсонщині – 4, та на Одещині – 3.


0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page