top of page
Пошук

Армія Ізраїлю заявила про рейд з танками до Сектору Гази


Армія Ізраїлю заявила про рейд з танками до Сектору Гази Скриншот / X / ЦАХАЛ

Армія оборони Ізраїлю ЦАХАЛ уночі 26 жовтня здійснила цілеспрямований рейд з танками на територію північної частини Сектора Гази в межах підготовки до наступних етапів бойових дій. Про це ЦАХАЛ повідомив в X (раніше — Twitter). Інформує Hromadske.


Під час рейду ізраїльські військові «виявили та атакували багатьох терористів», знищили їхню інфраструктуру, протитанкові позиції та провели роботи з упорядкування території, йдеться в повідомленні.


Після завершення місії війська Ізраїлю покинули цей район.

До цього президент США Джо Байден підтвердив, що попросив Ізраїль відкласти повне наземне вторгнення, щоб допомогти звільнити заручників, утримуваних бойовиками палестинського ХАМАСу. Це сталося через кілька годин після того, як прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу підтвердив, що така операція все ще готується, пише Bloomberg.


А президент Франції Еммануель Макрон заявив 25 жовтня, що «масована» наземна операція Ізраїлю до Сектору Гази була б помилкою, попередивши, що це завдасть шкоди цивільному населенню та не гарантуватиме довгострокової безпеки Ізраїлю, передає France24.


0 коментарів

Сайт створено за підтримки:

Logo Ukr.jpg

Підпишіться на розсилку новин

Заявку отримано!

The contents of this website are the sole responsibility of OMU and do not necessarily reflect the opinion of the European Union or BST.

Редакція сайту може не погоджуватися з думкою автора.

Усю відповідальність за матеріал/відео/статтю несе автор.

  • White Facebook Icon

© 2021 Інформаційне агентство Відкриті медіа

© 2021 Відкриті медіа України

bottom of page