top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Армія США використала HIMARS, щоб закидати дітей цукерками



База армії США Fort Sill цього року відсвяткувала Хелловін, зарядивши HIMARS цукерками і запустивши їх у дітлахів, повідомляє Межа.

«А як інакше ми можемо роздавати дітям цукерки на Хелловін?» - йдеться у твіті офіційного акаунту Fort Sill, який розмістив відео, де діти біжать за цукерками.

Fort Sill, база в штаті Оклахома з населенням близько 10 000 чоловік, є домом для польової артилерійської школи армії США, де солдати навчаються користуватися такою зброєю, як HIMARS.


Військові бази по всій країні, як правило, мають свою власну культуру. Солдати живуть там зі своїми сім'ями і святкують свята разом з іншими військовими родинами. Для багатьох жителів країни відео запуску HIMARS з цукерками виглядатиме дуже дивно, але для родин військовослужбовців це просто ще один день на базі.

«HIMARS - артилерійська установка на колесах, яка допомогла Україні відбити російське вторгнення. Вона була оспівана в пісні та високо оцінена Президентом України Володимиром Зеленським. У Fort Sill військовослужбовці 1-78 польового артилерійського батальйону армії США завантажили HIMARS цукерками та запустили його у групу дітей», - пише Vice.

Україна має 16 систем HIMARS, і наприкінці вересня Пентагон оголосив, що надсилає Києву ще 18.


Як і Javelin, HIMARS став знаковою зброєю на полі бою в Україні. Він дозволив країні наносити удари по російських позиціях і відходити до того, як російські військові встигали завдати удару у відповідь. Він підриває танки і склади пального і перевершує найкращу артилерію, яку Москва здатна виставити на поле бою.

0 коментарів

Comments


bottom of page