top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Адреси об'єктів високої безпеки в Росії розміщені в Інтернеті


Влада кількох російських міст, включаючи Москву та Петербург, зробила загальнодоступну адресу об'єктів, які не можуть бути відключені від електроенергії, включаючи ті, що використовуються військовою розвідкою та Службою іноземної розвідки.


Джерело: Радіо Свобода з посиланням на досьє російського центру. Повідомляє Українська правда.


Цитата: "Досить знайти на веб -сайті адміністрації будь -якого регіону в Росії документ із незручною назвою" Список споживачів електроенергії (електроенергії), обмеження режиму споживання електроенергії, який може призвести до економічного, екологічного, соціальногоНаслідки ". Адреси об'єктів з високою безпекою перераховані в простому тексті у списку цих спеціальних споживачів електроенергії".


Деталі: Автори повідомляють, що список включає список усіх військових одиниць та установ Міністерства оборони, розташованих у Москві. Вони стверджують, що таким чином ви можете дізнатися, де живуть працівники найбільш секретних відділів у Москві.

Part of the list of MoD facilities in Moscow SCREENSHOT: DOSSIER

Наприклад, найбільша концентрація об'єктів, пов'язаних зі спеціальними послугами, знаходиться в районі Срібний Бор на Заході Москви. Зокрема, там існують дачі, пов'язані з іноземною розвідувальною службою, як йдеться у розслідуванні.


Слідчі перелічують адреси та публікують свої фотографії. На додаток до літніх будинків, список включає багато житлових будинків, що належать до Служби закордонної розвідки, Федеральної служби захисту або головної управління розвідки. Деякі квартири не вказані.


Також є "карта найнебезпечніших місць", включаючи об'єкти у списках.


Цитата: "Ми впевнені, що всі ці відкриті дані давно відомі українським військовим, але це допоможе цивільним особам у Росії краще оцінити ризики".




0 коментарів

Comments


bottom of page