Блог Максима Писарського
top of page

Гниль і безсовісність Хмельницького ДСНС!

Максим Писарський

2021-07-07

"Позавчора в групі Бойкоту була оприлюднена інформація про Хмельницьке "БіБіСі" (Братко, Бондар, Стецюк), які розводять на немаленьке «бабло» керівників крупних компаній щодо проведення експертиз протипожежного стану будівель і приміщень та реєстрацію Декларацій, які їм щоб було по Закону «нахєр» не потрібні.
В продовження теми, хочу наголосити про один випадок, який на сьогоднішній день (завдяки статті в нашій групі), дав поштовх для обговорення у місті Хмельницькому.
Виявляється, планова перевірка місцевими ДСНС-барбосами ДСНС ПРАТ "Поділля-Плюс" (автотранспортне підприємство, якому вже ого-го скільки років і існує воно ще з радянських часів), по вул. Тернопільська, 13, в м. Хмельницькому, проводилось на початку цього року.
Після перевірки звичайно був вручений керівнику нікому непотрібний Акт із недоліками (без термінів їх виконання, як завжди) і наголошено барбосами керівнику, що: "не переживайте, ми вас багато років перевіряємо і все у вас буде гаразд, ви тільки його підпишіть без зауважень і через 5 днів ми вам ще вручимо Припис", на що керівник, розуміючи, що ОФІЦЕРИ не можуть намахати, так-як у них є "офіцерська гідність" без жодних претензій та зауважень його (Акт) підписує.
Звичайно після вручення Акту він очікує барбосів із Приписом та вказаними недоліками й термінами їх виконання... але нажаль не так гадалось, як хотілось... Прийшов справжній "Джек Пот" і "БІНГО" для ДСНС!!! Йому (керівнику АТП) приносять рекомендованого листа, у якому знаходиться Ухвала Хмельницького окружного адміністративного суду про відкриття провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління ДСНС у Хмельницькій області (вул. Героїв Чорнобиля, 1/2, м. Хмельницький) до Публічного акціонерного товариства "Поділля-Плюс" (вул. Тернопільська, 13, м. Хмельницький), про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення підприємства (справа № 560/3599/21, яка оприлюднена на офіційному сайті судочинства 02.04.2021 року, суддя Лабань Г.В.).
Ладно, там є ціла купа недоліків, ладно ДСНС хоче його закрити, щоб не було пожежі і не загинули там люди, але задається одне питання - НАХРЕНА ВИ СУЧІ СИНИ РОЗВЕЛИ КЕРІВНИКА НА ПРОВЕДЕННЯ ЕКСПЕРТИЗИ ПРОТИПОЖЕЖНОГО СТАНУ СКЛАДСЬКИХ І ВИРОБНИЧИХ ПРИМІЩЕНЬ "АТП" І «ЗБРИЛИ» З НЬОГО ЦІЛУ КУПУ «БАБЛА», ЯКЩО ВОНА (Експертиза і Декларація) У СУДІ ЙОМУ НЕ ДОПОМОЖЕ??? (зареєстрована Декларація на Порталі електронних послуг ДСНС під № 68-070621-00136 від 07.06.2021 року) і експертизу проводило хто? Всім вже тепер відоме ТОВ "Бест Технолоджі Компані" під егідою того ж в минулому полковника ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Дадашова Руслана...
Хто проводив перевірку підприємства? Люди Стецюка! Хто дав погодження на "влиття" в підприємство ТОВ "Бест Технолоджі Компані"? Бондар! Хто підписав позов до суду - Братко!!!
НУ НЕ ГНИДИ? НЕ ПАСКУДИ??? СКОТИНЯКИ ви ДСНС-совскі на чолі із тепер вже на всю Україну відомими "сеньйор помідор", "губка Боб" і "Фунтік".
Далі буде... "

bottom of page