top of page

На фото Коін із загниваючого заходу, який вже більше 200 років має 2-гу поправку, яка не дає узурпаторам і тиранам, захопити владу в цій країні.

Леонід Остальцев

2022-01-04

Після «Дня Памяті та примирення», який відзначається в усьому цивілізованому світі, замість Радянського та тепер російського «Дня Перемоги», я вирішив написати блог на тему «величі» могучого союзу «вільних» республік.

Тема актуальна і зараз, адже російська пропаганда дуже вміло грає із «ностальгірующімі» тому я вирішив, за допомогою фактів, довести, шо радянський союз - це «Імперія Зла», як правильно її обізначив Рейган.

«40–45 млн погибших — таковы итоги, или, как иногда говорят, издержки 40 лет славной истории. Возможно ли такое? И было ли когда в истории? В абсолютных цифрах очевидно — нет. Никому не удавалось уничтожить за такой короткий срок 40 миллионов, не то что своих подданных, но и злейших врагов. Ни Атилла, ни Чингисхан, ни Тамерлан, ни Гитлер не сумели воздвигнуть такие горы из черепов. Все остальные страны мира, вместе взятые, за две мировые войны потеряли меньше.”

Ось такий він, «великий» Радянський союз. І це дослідження, російського історика Сергія Максудова, розповідає виключно про безповоротні втрати - тобто загиблих в таборах, розстріляних і замордованих. А скільки покалічених? Поневолених? Тих, хто все своє життя будував залізні дороги, бо його вважали ворогом народу? Тих, хто працював в уранових шахтах? Чи був засланий на десятки років в ГУЛАГ?

Я не розумію величі Радянського союзу. Я не розумію, як можна любити те, що вбило цілі покоління твоїх співітчизників. Як можна сумувати та ностальгувати за цим?

На фото Коін із загниваючого заходу, який вже більше 200 років має 2-гу поправку, яка не дає узурпаторам і тиранам, захопити владу в цій країні.

А ще мене відверто бісять ті, хто любить расію і ссср, але при цьому користуючись благами вільного світу і проживаючи на території США або Євросоюзу. Ви або трусікі вдягніть, або хрестик зніміть - бо в два ствола не красіво 😉

bottom of page