top of page

Дубль два про Генку Єрешко - як кажуть його друзі, класного чувака, хоча пожежні кажуть, що м... нехороша людина...

Максим Писарський

2021-07-22

Дубль два про Генку Єрешко - як кажуть його друзі, класного чувака, хоча пожежні кажуть, що м... нехороша людина, нехороший керівник. Як показує життя, коли начальника ДСНС хвалять, то роблять це "натягнуто" і це виявляється звичайним холуйством-дуполизством (хвалять публічно), а коли його критикують, то роблять це щиро, з фактажом і звісно анонімно, бо "одразу прилетить".
Я знаю, що пожежні кажуть правду. Сподіваюсь, що у таких як Генка буде горіти дупа, і горіти вона буде за діло.
"Доброго дня! Максим питання яке ви затронули про Кривий Ріг відповідає дійсності. Трішки доповню інформацію.
Але та ситуація яка створилася останні роки в 3-ДПРЗ ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, міста Кривий Ріг вже перейшла всі рамки законодавства та прав особового складу.
На території міста Кривий Ріг знаходиться територія та будівля колишньої пожежної частини за адресою вул. Гетьманська. На даний час будівля знаходиться в аварійному стані в якій взагалі відсутні умови для несення служби. Світло, вода та опалення відсутнє. Елементарного не має ні туалету ні місця для прийому їжі. За такої високої температури як зараз харчі які особовий склад бере з дому псуються. Місце для відпочинку антисанітарне, безліч щурів та клопів. До чергування залучається особовий склад пожежних підрозділів міста. А саме водії та пожежні зі складу чергового караулу, яких начальник караулу протиправно записує до книги служби в складі чергового караулу тим самим зменшується кількість оперативного розрахунку караулу. В нічний час одному пожежному чи водію дуже небезпечно сторожити темну будівлю. 24 години чергування в нелюдських умовах керівництво ДПРЗ та ГУ ігнорують. Фото нелюдських умов додаю.
Останні декілька місяців особовий склад в примусовому порядку залучається у вільний від несення служби час до чергування в Криворізькому Аеропорту. Чергування під час вильоту та посадки літака відбувається на старій цистерні 1978 року АЦ-40(130)63Б яка не тільки не пристосована до ліквідації пожеж на літаках а й знаходиться в несправному стані. Апарати дрейгер не пройшли періодичне випробування як і всі інші апарати в частині. Легеневі автомати заїдають та ніколи не обслуговувалися. Більшість ПТО відсутнє. Жодних розпорядчих документів не має. Чергування відбувається на умовах платних послуг, але у пожежних це ніяк не відображається ні в зарплатні ні в табелі роботи, ні в наданих вихідних за раніше відпрацьований час. Також слід зазначити що Аєропорт знаходиться на відстані 40 км від міста й до нього не ходить маршрутний транспорт, вихід таксі або власний автомобіль за власний кошт, мінус з сімейного бюджету та приблизно три вихідні на місяць.
Схожа ситуація стосується чергування на футбольних матчах та святкових заходах міста. До чергування залучається особовий склад після чергування та також не табелюються й ніде це не відображається."
ЄРЕШКО ГЕНКА - класний начальник ДСНС???

bottom of page