США закликають своїх громадян негайно покинути рф
top of page
Пошук

США закликають своїх громадян негайно покинути рф




28 вересня. УНН. Посольство США у москві закликає американських громадян негайно покинути рф, а тих, хто збирається приїхати, поки не відвідувати країну. Про це повідомляє пресслужба посольства, інформує УНН.

Цитата

«Громадяни США не повинні їздити до росії, а ті, хто проживає або подорожує в росії, повинні негайно залишити країну, поки залишаються обмежені варіанти комерційних поїздок», - ідеться у повідомленні.

Деталі

У посольстві також підкреслили, що варіанти комерційних рейсів наразі вкрай обмежені та часто недоступні за короткий термін. Наземні маршрути на автомобілях і автобусах ще відкриті.

«Якщо ви хочете покинути росію, вам слід якомога швидше зробити це самостійно. Посольство США має серйозні обмеження щодо надання допомоги громадянам США, і умови, включно з варіантами транспортування, можуть раптово стати ще більш обмеженими», - додали у відомстві.

На сайті дипмісії зазначили, що це пов'язано з тим, що російський уряд розпочав мобілізацію своїх громадян, росія може відмовити громадянам з подвійним громадянством визнавати громадянство США, відмовити їм у доступі до консульської допомоги США, перешкодити їх виїзду з росії та призвати громадян із подвійним громадянством на військову службу.

0 коментарів
bottom of page