Саморухомі гаубиці FH70 уже нищать російських загарбників
top of page
Пошук

Саморухомі гаубиці FH70 уже нищать російських загарбників


Фото: Оперативне командування "Захід"


Важка артилерія західного виробництва нарешті запрацювала на Східному фронті проти окупантів, так українські захисники боронять рідний край. Повідомляє Останній бастіон.


Відповідний фотозвіт із поля бою у зоні дії Угруповання Об'єднаних Сил оприлюднила у Facebook пресслужба Оперативного командування "Захід".


Як з'ясувалося, російських окупантів на передовій нищать за допомогою причіпних саморухомих гаубиць FH70 калібру 155-мм, виготовлених для потреб НАТО.


«Навчений екіпаж може робити до 6 пострілів за хвилину, практично через кожні 10 секунд. Для цього у гаубиці є напівавтоматичний завантажувач снарядів. FH70 оснащена власним двигуном від "Volkswagen" об'ємом 1700 см³, який живить гідравліку гармати при переведенні її в бойовий стан або згортанні. Крім того, цей двигун дозволяє FH70 переміщуватися самостійно, без тягача на дальність до 20 км на низькій швидкості. Тож, вдалого полювання, арта!», – прокоментували ситуацію на фронті в Оперативному командуванні "Захід".


При цьому не уточнюється, де конкретно працюють бойові підрозділи з названими гаубицями, адже подібна інформація може суттєво нашкодити нашим захисникам.





0 коментарів
bottom of page