Розповім вам про вчорашній день в Шевченківському районному суді міста Києва
top of page
Пошук

Розповім вам про вчорашній день в Шевченківському районному суді міста Києва

Ух, ну, що друзі? Розповім вам про вчорашній день в Шевченківський районний суд міста Києва . Вчора там відбувались два важливих суди: 1. Засідання Андрій Антоненко (РифМастер), про які ми знаємо вже все. Суспільний резонанс, відсутність доказів для тримання під вартою і ворох іншого беззаконня нашої судової с-ми, які роками тримали (і тримають) Воїнів в СІЗО, хоча не мають на це правових причин. Просто ТОМУ ЩО! Перетнулись з Андрієм біля залу, поздоровкались))) у Андрія пів судової зали камер, журналістів, группа підтримки під судом. Блін і це круто! Хоча і це не допомогає у вирішенні справи.

2. І зовсім інша картина. Останній поверх, позивач/відповідач з чоловіком. І я. 5 років, ця тендітна дівчина, з малям на руках, відбивається від колишнього чоловіка, який був і є наркоманом, бив її, лежав у психлікарні і в 2018-у, обманом взявши їх сина на 2місяці літа, не віддав його взагалі. Суд, апеляція, касація і знову по колу...

А тепер, він же, подав на колишню дружину на аліменти! Одразу 78.000грн, і далі по-плану. Хоча той факт, що вона сама виховувала сина до 9 років - нікого не хвилює.

А головне, що мене виморозило і розізлило, це повний ігнор реальних доказів і прийом судді Романишеної Інни Павлівної, недостовірних чи не вірно оформлених документів, в яких суд проблем вбачає. (Феміда настільки сліпа?). Розібравши лише декілька документів, я зрозуміла, що справа, відверто шита білими нитками! Безглуздя!

В цей день, усі клопотання були відхилені. Усі!

Про психологічну експертизу, бо чоловік відповідача, Гомляков Дмитро Ігорович, лежав у психлікарні, має фіксований діагноз шизофренія і психопатія, більше не проводив належного лікування і його стан не встановлено. Зафіксований факт суїциду - теж до уваги не беруть.

Він же вживає психотропні та багато інших наркотичних речовин, але клопотання, щоб зробити розширений аналіз з волосся і нігтів (за кошт колишньої дружини) - відхилено.

Клопотання на проведення відеозйомки - відхилено, хоча представник позивача, була НЕ проти.

Клопотання, про витяг справ з поліції, заведених на Гомлякова, про адміністративні та кримінальні провадження (зберігання і розповсюдження наркотичних речовин), зафіксований факт спроби скоєння суїциду - відхилено!

Клопотання, про видалення зі справи справки про здоров'я, яка має НЕ вірно вказану адресу (справка подалась 2019року, але вулиця Кузьминська, що там вказана, не існує з 2008! року), також не вказаний строк її дії, що передбачається законом та інструкцією! ТОБТО ФЕЙКОВА СПРАВКА, СТАРИЙ ЗАПОВНЕНИЙ БЛАНК, АЛЕ СУД ЙОГО ПРИЙМАЄ.

Його відмова від батьківських прав - не береться в розрахунок, бо мати позивача, обійшла всі (імпотентні) інстанції та "домовилась" про ігнорування усіх потуг матері взяти чи витягти, хоч якесь інфо.

До прикладу, сьогодні, державна служба у справах дітей, повідомила, що НЕ буде проводити огляд житла, де проживає батько з дитиною....готові??? БО БАТЬКО ПО ТЕЛЕФОНУ ВІДМОВИВСЯ Закон і інструкції - знову імпотентні

Денис Шмигаль , як там справи в уряду, що прийняв рішення, щодо утворення Державної служби України у справах дітей?! Все нормально? Чи імпотентні і тотально продажні "фахівці" просто змінять дах?

І це я вам повідомила лише про крихітні порушення. А в справах, їх тонни.

Ось вам і порівняння. Судовій с-мі плювати, чи ти Воїн чи мати. Чи маєш шалений резонанс і бойову підтримку чи мати, з маленькою дитиною, що 5й рік воює з колишнім чоловіком наркоманом з суїцидальними нахилами, що за пару років, з відмінника сина, довід до двоєчника і соціально - неадаптивного.

Суддям плювати на дітей Воїнів, які роками не бачать батьків по сфальсифікованим справам, як і на матерів, у яких забирають дітей наркомани і вимагають на погашення своїх боргів аліменти, в одразу великих розмірах.

Я беру на контроль це знущання з Феміди і прошу колег журналістів, звернути увагу на цю справу не медійних людей.

Ми всі батьки, і маємо бути впевненими, що наші діти не попадуть в руки пропащим елементам нашого суспільства!

Усі зацікавлені - пишіть, надам усе необхідне інфо. Готові до інтерв'ю, та надання усіх документів!

Удачі Андрію та дівчатам у їх, не легкій справі. Удачі Карині у цій несправедливій війні. Удачі всім, хто пробиває головою бюрократичну систему суддівства.

Поборемось!



0 коментарів
bottom of page