За версією IMDb. Названі найпопулярніші фільми та серіали початку літа
top of page
Пошук

За версією IMDb. Названі найпопулярніші фільми та серіали початку літа


Кадр із фільму Елвіс (Фото:(c)Warner Bros)


Найбільша у світі база даних фільмів Internet Movie Database назвала найпопулярніші фільми та серіали першого місяця літа.


IMDb назвала десять фільмів та серіалів, які отримали найвищі оцінки та відгуки у користувачів, а також на сьогодні є найбільш обговорюваними на популярному ресурсі.


На першому місці опинився серіал Дивні дива, четвертий сезон якого вийшов наприкінці травня 2022 року. Друге місце дісталося фільму Найкращий стрілець: Маверік — продовження знаменитого бойовика з Томом Крузом, світова прем'єра якого також відбулася наприкінці травня. Вона стала приводом для сплеску цікавості до оригінального фільму 1986 року Найкращий стрілець, тому він піднявся на п’яте місце в списку найпопулярніших фільмів і серіалів початку літа.


Третє місце посідає мінісеріал Обі-Ван Кенобі, один із численних спін-оффів всесвіту Зоряних війн.


На четвертому місці третій сезон супергеройського серіалу Хлопаки. Шосте місце дісталося шостій частині франшизи Парк Юрського періодуСвіт Юрського періоду 3: Домініон. На сьомому місяці спортивна драма з Адамом Сендлером у головній ролі Дорога до НБА, яка вийшла на Netflix.


Восьме місце дісталося серіалу Академії Амбрела, третій сезон якого вийшов наприкінці червня. У ньому Еллен Пейдж вперше з’являється як Елліот Пейдж після зміни статі. Дев’яте місце дісталося біографічній драмі База Лурмана Елвіс про життя поп-короля Елвіса Преслі. Роль легендарного менеджера музиканта полковника Тома Паркера виконав Том Хенкс. На останньому місці списку найпопулярніших фільмів — новий мультфільм студій Pixar та Disney Базз Лайтер, спін-офф знаменитої Історії іграшок.


Десять найпопулярніших фільмів та серіалів початку літа

1. Дивні дива

2. Найкращий стрілець: Маверік

3. Обі-Ван Кенобі

4. Хлопаки

5. Найкращий стрілець

6. Світ Юрського періоду 3: Домініон

7. Дорога до НБА

8. Академія Амбрелла

9. Елвіс

10. Базз Лайтер

0 коментарів
bottom of page