"Домалювала одиницю": Ірину Федишин розкритикували за виправдання про бали Польщі на Євробаченні
top of page
Пошук

"Домалювала одиницю": Ірину Федишин розкритикували за виправдання про бали Польщі на Євробаченні


Співачка Ірина Федишин була однією з членів професійного журі від України Євробачення-2022. Коли стало відомо, що журі не віддало жодного балу Польщі, артистку жорстко розкритикували. Але вона не вибачилася, а намагалася виправдатися, що ще більше розізлило громадськість. Повідомляє 24 showbiz.


Ірина опублікувала допис, в якому намагалася пояснити, чому сталося так, що Польща від українського журі на Євробаченні отримала нуль балів. Артистка навіть опублікувала фото бланку, на якому оцінювала виступи виконавців.

Ірина Федишин про бали Польщі на Євробаченні Виконавиця заявила, що ситуація, яка склалася з Польщею, їй також не приємна. Саме ця країна найбільше допомагає нам під час війни, прийняла понад 3 мільйони українців, яким довелося втікати від війни. Ірина запевняє, що, коли побачила результати оцінювання, була шокована. Кожен з членів журі виставляв оцінки в окремому бланку, не мав права їх обговорювати, оскільки всі результати юридично фіксує нотаріус, а потім всі бали сумуються організаторами в цифри. Незважаючи на те, що оприлюднювати свої оцінки не можна і за це Федишин можуть оштрафувати, вона показала бали, які поставила Польщі.

Як так вийшло, що для Польщі вийшло 0 балів? Я не знаю відповіді на це запитання. Ми щиро вдячні польському урядові і народу за все, що вони для нас роблять: надають прихисток для жінок і дітей, передають неймовірно велику гуманітарну допомогу і всіляко підтримують Україну. Це неоціненно. Мені шкода, що так вийшло. Не знаю, як голосували інші, мої бали для Польщі – 10, – написала Федишин.


Ірина Федишин про оцінки Польщі / Фото з інстаграму співачки

Та, судячи з коментарів під дописом, виправдання Ірини ще більше розізлили громадськість. Тепер артистку звинувачують в тому, що вона домалювала одиницю для фото.

- "Оцінки ставило журі, яке знало, що їхні бали покажуть по телебаченню на весь світ. Оцінки ставили ви, а соромно нам!"


- "Який жахливий фотошоп! Якщо наблизити, то навіть неозброєним оком видно! Це жах!"

- "Якщо чесно, я не розумію, як ви стали членом цього журі? Хто вас взяв? Людину, якій самій далеко ще до вокалу! А результати – це взагалі абсурд! Це не можливо, а значить просто дописали 0 або 1! Бо переживаєте за своє корито! Ганьба вам!"

- "А може ви одиницю тепер дописали?"

- "Як це ви не знаєте, як вийшло для Польщі нуль? Для чого тоді журі? Ваші голоси показали нашу вдячність Польщі, Естоні, Литві. Соромно перед цими країнами".

- "Зараз ви цим дописом прикриваєте себе. Цей допис нічого не вирішить. Ви повелися ганебно. Ганьба вам! Зробили ви, а цілому народові тепер відповідати. Зганьбили Україну".


- "Ганьба! Як можна було так зробити, потім ще так підло виправдовуватися?"


Зверніть увагу! Від професійного журі України на Євробаченні-2022 представник Польщі Охман отримав нуль балів. Українські глядачі показали вдячність Польщі за все, що вона робить для нас зараз і віддали Охманові максимальний бал – 12.

0 коментарів
bottom of page