Девід Бекхем показав, як працює Харківський перинатальний центр за умов війни
top of page
Пошук

Девід Бекхем показав, як працює Харківський перинатальний центр за умов війни


Англійський футболіст Девід Бекхем закликав допомагати українцям, які постраждали від дій російських агресорів. Повідомляє Прямий.


В Instagram він оприлюднив відеозвернення, в якому повідомив, що передає свою соціальну мережу керівнику регіонального перинатального центру в Харкові – Ірині, яка допомагає вагітним народжувати в цей складний та страшний час. У Instagram-stories футболіста з’явилося звернення лікаря.


“Сьогодні я надав свою соцмережу Ірині, яка завідує перинатальним центром у Харкові, Україна, де вона допомагає матерям народжувати. У сторіз можна дізнатися більше про дивовижну роботу, яку робить Ірина та інші медичні працівники для порятунку життів в Україні”, — повідомив Бекхем.

Нагадаємо, відомий британський футболіст Девід Бекхем та його дружина, колишня співачка та дизайнерка Вікторія пожертвували дітям України 1,3 мільйона доларів.


24 лютого Президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст були завдані ракетні удари, атаковані військові об’єкти Збройних сил України.


В Україні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію.

0 коментарів
bottom of page