SsangYong починає продаж першого електромобіля
top of page
Пошук

SsangYong починає продаж першого електромобіля


Південнокорейський автовиробник SsangYong запускає у продаж свій перший електромобіль на початку 2022 року. Вартість кросовера Korando e-Motion стартуватиме від 36 000 євро у Європі, повідомляє Auto Motor und Sport.


Повідомляється, що новий Korando e-Motion передньопривідний і оснащений двигуном потужністю 190 к.с. Акумуляторна батарея ємністю 61,5 кВт∙год забезпечить запас ходу 339 км.


Водночас зарядити електрокар можна буде за 33 хвилини у швидкому режимі до 80%, від домашньої електромережі – за 11 годин.


Зазначається, що візуально позашляховик відрізняється від братів Korando із бензиновими та дизельними двигунами закритими радіаторними ґратами та блакитними декоративними смугами у фарах. Крім того, дещо змінено передній бампер, що збільшило довжину кросовера на 15 мм (до 4465 мм).


У салоні зміни зводяться до нового меню цифрової панелі приладів. У комплектацію входить двозонний клімат-контроль, 9-дюймовий сенсорний дисплей, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, утримання у смузі та контролю сліпих зон.



0 коментарів
bottom of page