Де цей Covid??!! (Грусна історія з прикарпаття)Дмитро ГутманЖила родина, тримала собі колибу для туристів. Туристів було багато, бо місця красиві, відомі: місто Косів, Івано-франківськой обл. Поруч невисокі гори, водоспади, туристичні маршрути, неподалеку відоме Яремче. Тримали навіть маленький ставочок з фореллю, на свіжу рибку приїжджали поціновувачі з усієї України та навіть з Європи.
top of page

Де цей Covid??!! (Грусна історія з прикарпаття)

Дмитро Гутман

2020-12-01

Жила родина, тримала собі колибу для туристів. Туристів було багато, бо місця красиві, відомі: місто Косів, Івано-франківськой обл. Поруч невисокі гори, водоспади, туристичні маршрути, неподалеку відоме Яремче. Тримали навіть маленький ставочок з фореллю, на свіжу рибку приїжджали поціновувачі з усієї України та навіть з Європи.

Власник…. був …..хазяйновитий, але злий, «на руку» крут, тому сусіди його трохи остерігалися.

Та ось сталася скрута у 2020- захворіли обидва (він та жінка) на Covid19. Він дуже слабій став, важко хворів. Дружина навіть в лікарню попала на лікування, після тесту. Син теж захворів, але людина молода, не став самоізолюватися. Чому? Бо бізнес стоїть, люди їдуть, рибку хочуть, гроші везуть- тому треба працювати. Так і працювали: тато хворіє- мамо з сином працює, мамо хворіє- тато з сином на зміну. Навіть сусіда якогось покликали на допомогу по господарству, який теж ослаб. А відвідувачі все їдуть, у колибі живуть, рибку їдять- усі дуже вдячні……крім лікарів.

Недовго ця історія тривала, за кілька місяців той власник помер, від ускладнень. Поховали у чорному мішку. Але бізнес живе, господарство працює, гості приїжджають, все класно.

Ця грусна історія взята з життя, усі «герої» реальні. І Ковід реальний теж, тому думайте головою, чи варто вам ризикувати життям та здоров’ям, тинятися по гостях та закладах.

А я пішов за новою медичною маскою.



Бажаю здоров’я,

Дмитро Гутман.

bottom of page