«Британія готує евакуацію своїх військових з України у разі вторгнення РФ — Daily Express»
top of page

«Британія готує евакуацію своїх військових з України у разі вторгнення РФ — Daily Express»

Леонід Остальцев

2021-12-27

«Британія готує евакуацію своїх військових з України у разі вторгнення РФ — Daily Express»
Такі новини прочитав декілька годин тому і подивився на реакції наших громадян в фб. Шановні Украінці, будь-ласка, перестаньте вважати, що будь-яка інша держава буде впрягаться своїми людьми у нашу війну. Не будуть. Це може подобатись, або не подобатись, але це факт! І як тільки Ви це усвідомите, то почнете більше думати про нашу армію, про її потреби, про військкомат у який напевно треба хочаб зателефонувати, щоб дізнатися «що робить, якщо свині нападуть!?»
Якщо Ви думаєте, що вони МАЮТЬ класти у нас вдома своїх людей, то я пропоную дуже просте порівняння. Уявіть собі, що ми це Британія і наші військові навчають військових, якоїсь далекої країни, на яку гібридно напала Росія. Чи будете Ви згодні із тим, що під час можливого, активного наступу росіі, наші військові інструктори мають помирати там? Чи все ж таки їх треба вивести звідти? Думаю відповідь очевидна.
Наша єдина надія - це наша армія і ми. Більшого у нас НЕ БУДЕ і єдине на що ми можемо РЕАЛЬНО розраховувати - це допомога зброєю, технікою, грошима, інформацією, розвідданими і санкціями. Всьо.
Покищо топово на ситуацію відреагував мій друган Miro Popovich у якого наші знайомі запитали, якщо росія нападе, як швидко ти полетиш до США ( алже він громадянин і ветеран, який воював в Афгані ) ? На що Мірчік послав їх на 3 літери, адже він вже давно зв’язався із представниками тероборони і отримав інформацію, як саме діяти йому - людині із бойовим досвідом, зброєю та бажанням захищати своє.
Таким як я легше. ОР1 зберуть за дві доби максимум.
Тож будьалска. Усвідомте очевидне - за свою свободу, свою незалежність, свій дім і свою Україну, воювати будемо тільки ми 🤝
Дякую всім, хто зараз на передових і Вам рекомендую подякувати, адже саме вони стоять стіною між вільним і демократичним світом і тоталітарною диктатурою, у якої немає честі і гідності, але є царя і його к@ончена світа.

bottom of page